4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI BAŞVURU SONUÇLARI
18.12.2023

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, 15.11.2023 tarihinde ilan edilen 55 (ellibeş) adet Sözleşmeli Personel pozisyonuna müracaat eden adayların sonuçları aşağıda yer almaktadır.

SONUÇLAR

2023/8 No.lu Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Kadın) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/9 No.lu Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Erkek) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/10 No.lu Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/11 No.lu Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/12 No.lu Büro Personeli İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/13 No.lu Büro Personeli İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/14 No.lu Büro Personeli İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/15 No.lu Büro Personeli İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/16 No.lu Kütüphaneci İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/17 No.lu Spor Uzmanı (Cankurtaran) (Erkek) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/18 No.lu Spor Uzmanı (Cankurtaran) (Kadın) İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

2023/19 No.lu Teknisyen İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

NOT: Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların aşağıda yer alan evraklarla birlikte en geç 02.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Duyurumuz tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Süresi içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar, hakkından feragat etmiş sayılır.

1-Atama Başvuru Formu tıklayınız.

2- Terhis Belgesi (Belgede askerlik başlama-bitiş tarihlerinin yer alması gerekmektedir.)

3-Mal Bildirimi (2 sayfa olan Mal Bildirimi arkalı önlü olarak tek yaprakta doldurulacaktır.) tıklayınız.

4-SGK Hizmet Dökümü (Büro Personeli pozisyonunda sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar için)

5-Sağlık Kurulu Raporu (Koruma ve Güvenlik Görevlisi / Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) / Spor Uzmanı (Cankurtaran)) pozisyonlarında sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar için) Sağlık Kurulu raporunda bulunması gereken bilgiler için tıklayınız.

İlgililere duyurulur.